Bloggar nu

Hej nu tänkte jag göra ett inlägg efter min lilla bloggpaus.
Idag har jag varit i skolan och det var väl roligt.
På fredag ska jag till mamma det ska bli skoj.
På söndag ska jag tillslut åka till dansen för första gången och det ska bli jätteroligt.
Jag kanske inte bloggar imon men jag vet faktigst inte om jag ska det humm
men annars kommer det på fredag och just det jag har precis vågat mitt går så nu är det jättestort.
I helgen som har varit var jag,Moa och pappa på ikea och det var roligt.
På fredag kommer ochså några bilder som jag tänkte lägga ut så då blir det späningar.
Aja ha det bra.
Kram Linn
fin bild va?  nej

Inlägg

Hejj igår gjorde jag ett inlägg men det kom inte upp på bloggen tyvär men det kommer på fredag (om en vecka)för jag har dom på min dator hos mamma..Idag har jag varit i skolan och haft idrott :)..Har ingeting mer att skriva.
Ha det bra.
Kram linn
sam_0445jag :))

Pippitröja

Heejj jag vill visa min pippitröja igen så ni kommer få se den sen i slutet av inlägget..
Nu sitter jag i mörkret hemma själv och har ingeting att göra (jo det har jag blogga)..
Jag sitter nu ochså och kollar på tv och det är roligt.
Jag sitter typ och nödar att göra bilder i PhotoScape hihihi.
Men har ingeting alls nu att säga.


pippitröja..


Ha det bra.
Kram linn

Makaroner & Ost

Heejj nu sitter jag och ätar makaroner & Ost.Jag bloggade inte igår för jag orkade inte men nu är jag här igen..Vet ni vad jag vill lära mig tyska så ni som kan tyska lär mig.
Jag sitter och kollar på tv just nu (kanske inte intresant)..
Imon är det Fredag och då ska jag till pappa det ska bli skoj.
Ha det bra.
Kram linn
sam_0752

Spruta...

Heejj..Ida har jag varit i skolan som vanligt men det var ingen vanlig dag idag joo för vi tog spruta mot mässling,röda hund och påssjukan .
Jag trodde typ att jag skulle dö nee skoja bara men jag trodde jag skulle skrika mycket men jag satt bara lungt och stick kändes inte.
Ni som ska ta sprutan jag lovar er det känns inte..:)
I förra inlägget så skrev jag en stöt på rubriken joo för jag fick en stöt av min katt Selma..
Och i förra inlägget igen la jag ut bokeh bilder men  det är samma som ni har sett
Ha det bra..
KRAM LINN

En stöt ......

Hellu..Nu sitter jag och chattar jag med Moa.och sen när klockan är halv fem ska jag kolla på KOMPISAR PÅ NÄTET yes..
Idag har jag varit i skolan som vanligt.
Vet ni vad vi ska göra imon gissa gissa nää men vi ska ta SPRUTA uhh gillar inte det..:(
Jag kommer ta med mig två gosedjur imon som jag kan ha när vi tar sprutan fast jag är inte så spänd endå..
Nu sitter jag och kollar på top model på 3:an..
Ha det bra..
Kram linn
bokeh
jag sam_0445bokehsam_0289sam_0327sam_0303bokeh
bokeh

Vad ska jag säga..

Heeej nu har jag varit ute och fotat i snön och det var skoj.
Nu vet jag inte vad jag ska säga men jag får hitta på något.
Jag har ju visat bilder i det tidigare inlägget och jag vill visa men bokeh bilder så jag tror jag avslutar med det.
Idag är det lördag men det blir ändå inte godis för mig idag efter som jag har godislöfte.
det blev bara en nu
kram linn

Äntligen kom dom in i datorn

Heejj nu försökte jag att ta in bilderna i datorn och det gick asså äntligen.Men jag vet inte om bilderna kommer upp på bloggen :(Men nu måste jag försöka göra det så do kommer upp på bloggen.Men då kanske bokeh bilderna ochså kommer upp på bloggen hoppas det åhh..Och vet ni vad det bara snöar och snöar här så då ska jag gå ut och fota...Här kommer bilderna.
sam_0327den blev lite liten men endå
här kom en bild :)
asså jag älskar denna bilden :)
älskar denna bilden ochså..
har kom n till bokeh fast i guld:)
här kom en till fast den var jusre..
Hoppas det var roligt att titta på jag har mer bilder men dom kommer någon annan dag.Ha det bra.
kram linn

Bokeh

Heej nu sitter jag i mitt rum hos mamma och det är roligt.Dom bilderna som jag tog förut dom kom inte upp på datorn så dom kommer någon annan gång typ nästa vecka eller imon.Men jag tänkte visa hur jag fotar min bokeh. Jag har ett hjärta som är glitrigt (det behöver inte var något hjärta) men det är glitrigt och sen zoomar jag in och tar kort(kantena ska inte vara med) dom bokeh bilderna kommer inte häller upp men dom kommer ska ni se.Ha det bra..
kram linn

Fota

Heejj.. Nu har jag varit ute och fotat och det var roligt.Bilderna kommer sen så det blir spenande.HAHAHAH.Äh aa det var så.Det var väldigt kalt ute så jag var täpt med kläder.Och nu kollar jag på lyxfällan det är roligt.Nu måste jag äta jag typ dör snart ochså snart somnar jag.Ha det så bra.
kram Linn♥

Inlägg

Heejj nu har jag sätt att jag har gjort 23 inlägget med det här det är värkligen inte mycket..Ska ut och fota nu.
kram Linn

Mums

Heejj nu sitter jag och inte gör något.Men sen ska jag och Moa till mamma det ska bli roligt.Sen när jag och Moa har kommit hem till mamma så ska jag lägga in bilderna i min dator och sen kommer dom upp på bloggen.För jag var ute och fotade igår men jag la inte upp det på bloggen för dom får komma upp idag när jag och Moa har kommit till mamma och det kommer nog mer bilder än dom för jag ska ut nu och ta med kameran till baksidan och klick såklart fota och då kommer dom bilderna upp sen ochså.Och yes äntligen CHIPS sen mums.Och just det jag såg på en reklam och det var macdolads(stavning) och då blev jag så sugen på det mums mums mums.Ni får ha det så bra.
kram Linn

Hello kitty

Hej nu ska jag visa min hello kitty (gosedjur) så kolla nu..
jag <3 hello kitty :)
<3 <3 <3 <3 <3 <3
här fick ni se komentera  om ni vill se mer av mina gosedjur :_)

Syster & bror..

Heejj idag har jag varit i skolan och det vara ochså sådär idag.I skolan var vi i skogen det var typ bara det som var kul.Vi skulle ha ett uppdrag och det var att inte börja bråka när vi lekte och jag och min kompis Madicken vi brukar bråka men vi skrattade ihjäl oss.Så när dom sägar att inga får bråka då braåkar inte jag och Madicken men om dom säger att vi får bråka då gör vi det då hahahahah skoja.Och just det jag har ju Moa som syster (klicka här om du vill komma till hennes blogg) aa men jag har inte berätat att jag har en till syster och en bror min andra syster heter Pernilla & min bror heter Sebastian.Men då vet ni ha det bra..
kram Linn  ♥

Snaptt inlägg nu va..

Heej nu åste jag bara kasta in ett litet inlägg för mitt bateri tar snart slut på datorn och jag orkar inte sätta in laddaren (lat) jaja.Idag var jag i skolan och det var sådär för jag ramlade två gånger men nu måste jag vet inte aja det bra..
kram linn♥

Fotograferar

Hej nu fotograferar jag med Moa och det är jätteroligt.Jag tror att bilderna kommer sen men om dom inte kommer sen kommer dom någon annan dag.Förut åt vi ris,kyckling och curry sås och det var bra (toppen).Imon är det skola igen (tråkigt) hahah aja.Men på fredag ska jag och moa till mamma (roligt)...Och just det vet ni vad jag har jag hare godislöfte så jag får inte äta godis.Vet ni vad jag sa till pappa ?? pappa jag vill ha godislöfte och då sa ha det då och nu har jag det :)... Men det var väl inget mer ha det bra




kram linn

Hemma själv

Hej nu är jag hemma själv för Moa gick precis till tandläkaren moahhahahh.Så nu är jag själv fast det är inget ovanligt för mig för jag är hemma själv gannska mycket.Men jag tycker det är mysigt.Men nu ska jag kolla på tv så ni får ha det så bra.
kram linn <3

förlåt har varit hos farmor.. :)

Hejj asså jag säger bara förlåt jaf har varit hos farmor.Men nu bloggar jag.Äm idag kom vi hem och vi var ju hos farmor förut och då åkte vi till kviberg och vet nu vad jag och moa köpte då (farmor betalade) men jag och moa fick en varsin pippi tröja ni vet aa och dom kostade 150 biligt vaa??..Men om ni vill se den på mig så får nu göra det såklart...Här kommer bilden :) <3
kram linn <3

Skola :)

Hej idag ska jag gå till sklan efter att jag varit sjuk och det blir ett lite inlägg. Nää men det blir första dagen för mig och tredje dagen för dom andra <3
kram linn

Halsfluss :(

Hallo. Idag var jag hemma från skolan idag igen och då tog mamma ett halsprov på mig och då fick jag reda på att jag har halsfluss.:(  Jag hade ochså någon annan fluss.Och nu får jag äta medeciner (stavning vet inte kanske rätt).Jag hatar och äta medeciner.Jag kan ha svårt och svälja medecinerna ibland.:(....Och just det jag,moa och pappa ska åka till Allum sen det ska bli roligt.Och nu ska jag bara vänta tills tre aa 40 minuter kvar men ändå....Det var väl inget annat.
kram linn ♥

......

Hej jag hade inget och skriva i rubriken så det blev några punkter.Hahah.Aja men idag har ju jag varit hemma bara och varit sjuk.:'( Ochså har jag och mamma fixat min gaderåb för jag hade ingen stong och hänga mina kläningar i..Aa det var väl inget annat jag ska säga.
KrAm LiNn

Hemma från skolan

HeJJ idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk och det är tråkigt.
Men jag kommer nog gå till skolan imon.
Det är ju första dagen idag.♥
Sånt är livet ju.
Just det dom bilderna som jag och Moa tog dom kommer tyvär inte upp idag heller. Men dom kanske kommer på söndag...
kram linn ♥


God natt

Hejj.Just nu borstar jag tänderna och samtidigt bloggar.Och sen har jag flux i munen.Hihihih busigt. men jag ska snart gå och lägga mig.Och just det nu är jag hos mamma och det är jätteroligt. <3 aja¨ det blir ett litet inlägg eftersom jag ska till skolan imon (kanske ska vara hemma ont i halsen) :(...Men sånt är livet.Ni får sova så gott... Kram linn♥ <3

Morot,dipp och socker dricka :) <3

Hejj.Nu sitter jag och Moa och kollar på tv det är ganskaroligt.HIHIHIHI..Och just jag och Moa sitter och äter morot (eller jag äter morot) och Moa äter gurka med dipp.Ni måste bara prova det är jättegott.Fast jag orkar inte mer nu.

Snön faller på marken inte i himlen <3

Hej snön bara faller och faller här <3
inte så mycket snö på den bilden men det snöar verkligen :)men nu så kommer det änumer snö.Vet ni vad jag tänker på åka pulka <3 lägtar <3 <3 ha det så bra krram linn <3

Bilder på mig men inte bilderna som vi tog förut :)

söt eller inte ??vad tycker ni ??glada mig <3myser :)sitter i soffan :))

Ont i halsen. :'(

Heejjj..Nu har jag och moa varit ute och fotat i snön det börja bara snöa helt plötsligt...Jag blev jätteglad...Men moa måste bara fixa lite med bilderna så dom kommer lite senare tyvär.Mos skyndar sig så dom kommer sen.Men jag blev så söt på bilderna tycker jag.Ni får se om jag blev söt så komentara hjärna.Som ni vet har jag lösenord till min blogg för jag vill ju inte bara att någon ska komma in på min blogg så jag ger ut mitt användarnamn till den jag vill och såklart lösenordet.Sen lite senare ikväll ska jag till mamma det ska bli roligt.Men det ska inte bli roligt att gå till skolan imon efter ett skönt jullov.Jag vill hjärna veta vad ni fick i julklapp så komentera och om ni har blogg skriv in det då om ni vill och ni måste inte det om ni inte vill.Jag fick jättefina julklapar på julafton och av pappa.Eftersom vi var hos mormor då.Men ni får ha dett så bra åh juste det förut så fick jag on i halsen så jag vet inte om jag kan gå till skolan imon.Men det blir skönt att vara hemma då men inte kul att ha ont i halsen :'(

min syster...

moawallden.blogg.se kolla min systers blogg (fotoblogg)  nu ska jag och moa ut och fota <3 kommer bilder sen <3

Dagens Outfit

här kommer dagens outfit <3min nya tröja (tunika) <3

min blogg...

hejj jag heter linn och är 8 år och jag älskar hästar.. Och jag älskar ochså att fota min syster har en systemkamara och jag har en kompaktkamara och min kamera är jättebra.....jag ska börja dansa om en månad det ska bli jättekul..<3 jag går i skolan och efter skålan går jag hem och då brykar jag fota och äta lite och ibland vara med kompis <3 :) kram linn <3
här kommer en bild på mig <3här är jag i bilen <3        komentera om jag är sööööt <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0